Jardin, bistrot

Обстановка: Много различна и разчупена атмосфера, която се създава от една страна от разположението на масите на нива, а от друга – от интересното решение на дизайнера с поставянето на централно място на много голяма палма, осветена отгоре със стъклен купол, от който светлината прониква през много ефирни и красиви воали, леко отпуснати надолу – много хубаво се е получило.

Храна и напитки: Изключително красиви чаши, просто никъде другаде не могат да се видят – Луиджи Бормиоли. Има и сьомга в шафран (подправка, характерна за ориз) и поднесена в изискани съдове. Има и добър подбор на вина и напитки.

Обслужване: Повече от добро.

Детайл: Отличителен елемент тук е централната част с палмата под балдахина и стъкления купол, което създава цялостното възприемане на ресторанта едновременно и като бистро, откъдето предполагам идва и името му. И тази част през лятото се отваря, за да се получи градината.

Недостатъци: Може би само отдалечеността от центъра и това, че е заврян между високите блокове не е за предпочитане.

Моята оценка: star-clipart-3sgif.gifstar-clipart-3sgif.gifstar-clipart-3sgif.gif

От тук може да се добие известна, но недостатъчна представа за балдахина в средата и малко от атмосферата на този ресторант:

2006-03-10-011.JPG

 И още:

2006-03-10-009.JPG

Хубаво е!

Published in: on Sunday, 28, January, 2007 at 19:26  Leave a Comment  

The URI to TrackBack this entry is: https://sybarites.wordpress.com/2007/01/28/jardin-bistrot/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: